Почетна / Вести / Урушавање система вредности

Урушавање система вредности

Уредник портала „Б(Л)ОГОВАЊЕ“ господин Милан Богојевић гостовао је у емисији „ГЛОБАЛНО“ која се емитује на телевизији БН. Тема емисије била била је урушавање система вредности.

Како смо дошли у ситуацију да нам се људи масовно исељавају са ових простора, који су мотиви за то и ко сноси одговорност? Шта нам медији пласирају као пример који треба пратити, зашто су најгледанији програми они којих се стиди сваки пристојан човек и како томе стати на пут? Када смо постали друштво које има прелетача на извоз, докле је спреман човек да иде зарад ситних политичких привилегија, где се изгубило оно људско у нама? Какви су народи око нас, јесмо ли сви жртве глобалних трендова или се давимо у балканском муљу?

Поред госопдина Богојевића у емисију су још учествовали: Иван Ергић, бивши фудбалер и мр Станислав Томић, професор филозофије и социологије.

Водитељ: Марко Јеремић

Аутор Милан Богојевић

Милан Богојевић (Земун, 1981) писац и публициста. Објавио је књиге: "Атентат 1934.", "Милунка Савић - ордење и ожиљци", "Мале приче Великог рата", "Краљ Александар - жртва завере" и "Заборављене приче Великог рата". Аутор и сценариста неколико телевизијских документарних филмова

Можда вам се свиди

Краљ Александар Карађорђевић (ни)је миропомазан

Још једна у низу заборављених прича овај пут везана је за интересантан догађај везан за …

Упишите се за нове постове.

Сазнајте увек први!