Početna / Vesti / Urušavanje sistema vrednosti

Urušavanje sistema vrednosti

Urednik portala „B(L)OGOVANjE“ gospodin Milan Bogojević gostovao je u emisiji „GLOBALNO“ koja se emituje na televiziji BN. Tema emisije bila bila je urušavanje sistema vrednosti.

Kako smo došli u situaciju da nam se ljudi masovno iseljavaju sa ovih prostora, koji su motivi za to i ko snosi odgovornost? Šta nam mediji plasiraju kao primer koji treba pratiti, zašto su najgledaniji programi oni kojih se stidi svaki pristojan čovek i kako tome stati na put? Kada smo postali društvo koje ima preletača na izvoz, dokle je spreman čovek da ide zarad sitnih političkih privilegija, gde se izgubilo ono ljudsko u nama? Kakvi su narodi oko nas, jesmo li svi žrtve globalnih trendova ili se davimo u balkanskom mulju?

Pored gosopdina Bogojevića u emisiju su još učestvovali: Ivan Ergić, bivši fudbaler i mr Stanislav Tomić, profesor filozofije i sociologije.

Voditelj: Marko Jeremić

Autor Milan Bogojević

Milan Bogojević (Zemun, 1981) pisac i publicista. Objavio je knjige: "Atentat 1934.", "Milunka Savić - ordenje i ožiljci", "Male priče Velikog rata", "Kralj Aleksandar - žrtva zavere" i "Zaboravljene priče Velikog rata". Autor i scenarista nekoliko televizijskih dokumentarnih filmova

Možda vam se svidi

Kralj Aleksandar Karađorđević (ni)je miropomazan

Još jedna u nizu zaboravljenih priča ovaj put vezana je za interesantan događaj vezan za …

Упишите се за нове постове.

Сазнајте увек први!